+373 22 999 794;

  +373 690 27 628

Simplex Header

Cel mai bun tratament este PROFILAXIA

anestezie

Cu acest slogan ne străduim să ajungem la fiecare pacient al cabinetului nostru. Este mai simplu să prevenim, decît să tratăm afecțiunile cavității bucale, iar cel mai elementar procedeu este igiena cavității bucale. Igiena bucală include 2 metode: cea individuală, realizată de către fiecare dintre noi acasă și care include periajul de cel puțin 2-3 ori pe zi a dinților, a gingiilor și a limbii; și cea profesională - efectuată de către medicul stomatolog la fiecare 6 luni cu ultrasunet, numit și detartraj, pentru eliminarea depozitelor calcaroase supra și subgingivale numit tartru dentar.

Detartrajul cu ultrasunet este singurul procedeu de îndepărtare a tartrului,care prezintă o sursă de infecție pentru dinți ,gingii,fiind și principala cauză a parodontozei.

E important de menționat, că detartrajul NU este dăunător pentru smalțul dentar așa cum cred mulți dintre pacienți, vibrațiile ultrasonore acționînd doar asupra tartrului calcaros!

La EXPODENT după procedura de detartraj, suprafețele dentare sunt finisate cu AirFlow- dispozitiv ce proiectează pe dinți un get de particule cu un conținut sporit de bicarbonat de natriu și apă, sub presiune.

airflow

Airflowul este o procedură modernă de igienizare profesională a dinților, care îndepărtează depunerile subgingivale, coloranții alimentari, petele de nicotină și cafea.

Pe lîngă efectul său de curățare, Airflowul are și un efect de masaj asupra gingiilor, stimulînd circulația sanguină locală a gingiilor.

Igienizarea profesională a dinților este recomandată de a fi efectuată înaintea începerii tratamentului stomatologic și regulat- la fiecare 3-6 sau 12 luni.

Contacte

  +373 22 999 794

  +373 690 27 628

  expodent10@gmail.com

  www.facebook.com/expodentprim

Programare Online