+373 22 999 794;

  +373 690 27 628

Simplex Header

Protezare

Coroana dentară

Defectele estetice cum ar fi lipsa unui sau mai multor dinți, nu mai este o problemă, ea fiind ușor de rezolvat prin protezarea dentară. Datorită profesionalismului medicilor și a tehnicienilor dentari, a folosirii unor materiale de cea mai înaltă calitate, lucrările protetice efectuate la EXPODENT, vă vor surprinde plăcut atît cu calitatea, cît și cu costul său accesibil.

Vă propunem următoarele metode de protezare :


Coroana dentară

Este un dispozitiv îmbrăcat pe dintele deteriorat, pentru a-l susține și pentru a-i restabili funcția masticatorie.

Punți dentare

Punți dentare

Lucrare protetică fixă, care sublimează lipsa unui, sau mai multor dinți. Se fixează pe doi dinți stîlpi de susținere, cu ciment de uz stomatologic și poate fi îndepărtată doar de medicul stomatolog.

Cele mai populare dintre lucrările protetice sunt coroanele metaloceramice, fiind alcătuite dintr-un carcas metalic rezistent pe bază de CR-CO (crom-cobalt) sau CR-NI (crom-nichel), acoperit cu un strat subțire de ceramică. Coroanele metaloceramice pot fi utilizate la toate grupurile de dinți, deoarece au aspect estetic perfect. Iar la o igienă riguroasă a cavității bucale, termenul de purtare a coroanelor metaloceramice este de pînă la 10 ani.

Coroanele ceramice pe suport de zirconiu reprezintă cea mai modernă tehnologie, care asigură un aspect identic cu cel al dinților naturali fiind și cele mai rezistente .

Coroana metaloceramica

Avantajele:

  • Fără risc de alergie,avînd o biocompatibilitate cu organismului uman de 100%;
  • Posedă o transparentă naturală ;
  • Nu dă senzația de gust metalic în gură;
  • Nu conduce căldura ,protejînd astfel nervul de variații termice;
  • Sunt cele mai usoare lucrări protetice.

La o igienă corespunzătoare a cavității bucale, termenul de purtare a coroanelor pe suport de zirconiu este de pînă la 20 ani.

Punți dentare

Coroanele integral ceramice nu au un schelet metalic sau din zirconiu, dar sunt confecționate în întregime din ceramică. Cel mai des se folosesc la dinții frontali, avînd un grad de esteticitate foarte înnalt. Nu se recomandă la dinții mastecatori.

Coroanele temporare au o importanța deosebită în procesul de protezare, protejînd dinții preparați, prevenind hipertrofia gingiei, migrarea dinților din cauza spațiilor libere între dinți.

Fațetele dentare ceramice sau porcelain veneers.

Coroana metaloceramica

Reprezintă niște piese subțiri din porțelan confecționate în laboratorul dentar, care sunt lipite pe suprafața dintelui pentru a “ascunde” defectele severe de culoare, defecte de formă, de poziționare redînd pacientului efectul hollywoodian, mult rîvnit. Fațeta dentară este unica procedură stomatologică, prin care poți alege orice nuanță de alb al dinților, indiferent de culoarea naturală a dinților!!! Spre deosebire de coronă, fațetele dentare nu necesită prepararea în proporții mari a dintelui. Fațetele dentare sunt cele mai apreciate și populare dintre tratamentele de estetică dentară din lume, pentru efectele sale de a transforma complet zîmbetul.

Contacte

  +373 22 999 794

  +373 690 27 628

  expodent10@gmail.com

  www.facebook.com/expodentprim

Programare Online