+373 22 999 794;

  +373 690 27 628

Simplex Header

Servicii și Tratamente

Oglinda dentala

Cabinetul nostru vă oferă servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate, iar atitudinea corectă față de fiecare pacient în parte, este unul dintre principiile noastre de lucru. În cabinetul stomatologic EXPODENT, pacienții noștri pot beneficia de următoarele servicii:

  • tratament al cariilor dentare, inclusiv al cariilor în porțiunea radiculară a dintelui
  • restaurări estetice de complicație medie și avansată cu Esthet X
  • tratament endodontic al dintelui în pulpite ,periodontite (tratament de canal cu GENTLEFILE)
  • protezare dentară: metaloceramică, zirconium, incrustații, fațete ceramice, proteze scheletate
  • stomatologie pediatrică
  • de profilaxie(control profilactic gratis,sigilarea fisurilor)
  • igienizare(detartraj cu ultrasunet și AirFlow)
  • profilaxia și tratamentul parodontozei

Prețuri


Endodonția sau tratamentul de canale

Endodonția sau tratamentul de canale

Una dintre complicațiile cariei dentare este pulpita (inflamația nervului). Tratamentul endodontic al dintelui constă în eliminarea durerii, cauzate de inflamația nervului, curățarea canalelor radiculare, prelucrarea mecanică și medicamentoasă a canalelor, obturarea definitivă a canalelor radiculare. Orice tratament endodontic se efectuiază sub anestezie locală, așa încît pacientul nu simte durere.

La EXPODENT tratamentul endodontic se efectuiaza cu Gentlefile® System - o inovație în endodonție, ce permite ca tratamentul în canale să fie de calitate și fără complicații.

Mai Mult. »

Protezarea

Protezarea

Defectele estetice cum ar fi lipsa unui sau mai multor dinți, nu mai este o problemă, ea fiind ușor de rezolvat prin protezarea dentară. Datorită profesionalismului medicilor și a tehnicienilor dentari, a folosirii unor materiale de cea mai înaltă calitate, lucrările protetice efectuate la EXPODENT, vă vor surprinde plăcut atît cu calitatea, cît și cu costul său accesibil.

Vă propunem următoarele metode de protezare :


Coroana dentară

Este un dispozitiv îmbrăcat pe dintele deteriorat, pentru a-l susține și pentru a-i restabili funcția masticatorie.

Mai Mult. »

Anestezia

anestezie

De cele mai dese ori, frica de durere este cauza amînării vizitei la medicul stomatolog. La EXPODENT , pe masură ce iți vei cunoaște medicul stomatolog si vei avea încredere în el și in alți membri ai cabinetului, vei realiza că temerile au dispărut.

Anestezia este procedura, prin care în organism se întroduc substanțe ce au efectul de a suprima sau a atenua temporar senzația de durere.

Mai Mult. »


Tratarea cariilor

Tratarea cariilor

La EXPODENT se tratează cariile cele mai complicate!

Nu ne sperie cariile profunde sau cele radiculare, căci în lucrul nostru utilizăm cele mai innovaționale materiale așa ca EsthetX și Gradia Direct.

Obligatoriu utilizarea cofferdamului, cea ce permite ca obturarea dinților să fie de o calitate impecabilă. Utilizarea cofferdamului asigură o izolare a zonei de lucru de salivă, sînge, lichid gingival, previne nimerirea accidentală a instrumentelor sau a soluțiilor dezinfectante în cavitatea bucală și în căile respiratorii a pacientului. Cofferdamul oferă...

Mai Mult. »

Cel mai bun tratament este PROFILAXIA

Cel mai bun tratament este PROFILAXIA

Cu acest slogan ne străduim să ajungem la fiecare pacient al cabinetului nostru. Este mai simplu să prevenim, decît să tratăm afecțiunile cavității bucale, iar cel mai elementar procedeu este igiena cavității bucale. Igiena bucală include 2 metode: cea individuală, realizată de către fiecare dintre noi acasă și care include periajul de cel puțin 2-3 ori pe zi a dinților, a gingiilor și a limbii; și cea profesională - efectuată de către medicul stomatolog la fiecare 6 luni cu ultrasunet, numit și detartraj, pentru eliminarea depozitelor calcaroase supra și subgingivale numit tartru dentar.

Mai Mult. »

Contacte

  +373 22 999 794

  +373 690 27 628

  expodent10@gmail.com

  www.facebook.com/expodentprim

Programare Online